Du er her. #1 - Foreningswebsite > Om foreningen

Vejle Ådals Jagtforening

Vejle Ådals Jagtforening er en meget aktiv forening, der er beliggende i, som navnet siger, i Vejle Ådal, dalen der strækker sig fra Vejle vest ud forbi Hærvejen og ud til Vandel.

Foreningen har i dag Ca. 415 medlemmer (12/2015) og er en sammenslutning af Nørup jagtforening, som nok er den ældste og Bredsten jagtforening og sidst er de to blevet sammensluttet med Egtved jagtforening, således det i dag er Vejle Ådals Jagtforening.

Foreningen dækker i dag det meste af det gamle Egtved kommune. Sammen med Skibet og Ødsted Jagtforeninger dækket Vejle Ådals Jagtforening hele det område Vest for Vejle, ind til der, hvor Randbøldal og Vandel jagtforening tager over.

Vejle Ådals Jagtforening primære aktiviteter er i dag, haglskydning, jagttegns undervisning, riffelskydning, hornblæsning, hundetræning og andet kulturelt virke.